SAMLING UTEN HEST 2017

Postet av Bergen Rideklubb den 1. Des 2016


Samling uten hest - for deg som ønsker å ri NM i 2017


Sportskommiteen og BRK trenerne oppfordrer alle ryttere (Ponni/Children JR/YR og SR, både Dressur og Sprang) til å delta på arrangementet som Norges Rytterforbund!

Dette er en meget inspirerende samling og en flott start på neste sesong.

Her blir det også gjennomgang av Sportsplaner for 2017 som er viktig å ha et forhold til slik at man lettere kan planlegge hvilke stevner/cuper en vil satse på og hvilke mål en skal sette seg for 2017

Vi anbefaler også at en foresatt også deltar sammen med de yngre ryttere, så meld dere på!FRA RYTTER.NO:

Ønsker du å ri NM i 2017? Da bør du få med deg denne samlingen som arrangeres 07.-08.januar 2017 på Norges Idrettshøgskole i Oslo.

Samlingen er åpen for alle våre aldersbestemte ryttere i alle grener som har som mål å ri NM i 2017. Her vil du få verktøy om hvordan forberede seg til NM: mental trening, fysisk trening med mer.


Vi er så heldige å ha fått med oss følgende foredragsholdere:


Marius Dammyr: er til daglig mental trener og coach og har en utdanning innenfor Coaching og Idrettpsykologi: Elling Finnanger: jobber som rådgiver for Avantas og er fagperson i Olympiatoppen Midt-Norge


Ann Cathrin Lübbe: Flere gullmedaljer fra paralympics innenfor dressur.

Vil snakke om mental trening og planlegging


Hans Bauer: En av våre mest kjente profiler i feltritt; tok nordisk gull i feltritt i 2015, sølv i 2016, kvalifisert seg til EM i Feltritt i 2017.

Vil snakke om trening av hestenSted: Oslo, Norges Idrettshøgskole
Start: 07.01.2017


Påmelding og agenda er klar den finner du her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.