Takk for to fantastiske stevnehelger!

Postet av Bergen Rideklubb den 19. Jun 2016Stevnene våre de to helgene har vært en ubetinget suksess, både arrangementsmessig og sportslig.

Sportslig toppet det seg i dag med seier i Lag NM og i Norgesseriens 1. divisjon. Det var også gøy at vi fikk med så mange lag i Norgesserien. Dette gjorde at veldig mange av våre ryttere fikk delta og erfare hvor gøy det er å ri på lag.

Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger angående arrangementet begge helger. Både fra dommere, steward og banebyggere har vi fått veldig positive evalueringer i stevnerapportene, og det har vanket veldig mange positive kommentarer fra de tilreisende deltagerne.

Jeg vil få rette en stor takk til alle dere som har bidratt til suksessen, både i stort og smått!

Som idrettslag og medlemsdrevet Rideklubb er vi fullstendig avhengig av alles bidrag for å holde hjulene i gang og for at økonomien skal gå i hop. Det jeg også har opplevd disse helgene er at veldig mange står på og bidrar fordi de synes er gøy å skape en suksess sammen.

Jeg er stolt av å være styreleder i en klubb med så mange fine og engasjerte mennesker, og håper virkelig at vi klarer å bygge videre på engasjementet, det gode humøret og samholdet i tiden som kommer.

Hilsen

Ole Seim

Styreleder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.