Valg av nye styremedlemmer

Postet av Bergen Rideklubb den 9. Jan 2022

 

Valgkomiteen i Bergen Rideklubb har nå startet sitt arbeid med tanke på å legge fram et helhetlig forslag til nytt styre for klubben på årsmøtet i mars.  Det skal i år (som alle år) velges leder og nestleder. Videre skal det være 5 styremedlemmer hvorav 2 er på valg denne gangen. Mens leder og nestleder velges for ett år av gangen, velges styremedlemmene for 2 år. Ett av disse 5 styremedlemmene skal være ungdomsrepresentant. Så skal det velges 3 varamedlemmer, hvorav en vara ungdomsrepresentant. Disse velges for ett år av gangen. 

Det trenges også kandidater til kontrollkomiteen.

  

Valgkomiteen starter sitt arbeid med å kontakte medlemmene i det nåværende styre for å høre deres erfaringer, råd og tanker om egen rolle videre i styret, og så vil vi snakke litt med ulike mulige kandidater til styreverv. Vi tenker at den neste drøye måneden er en sonderingsperiode, før vi mot slutten av februar må begynne å få brikkene endelig på plass et helhetlige forslag. Vi tar i denne første perioden også selvsagt imot gode forslag og innspill fra medlemmene. Ring, send oss en melding eller kontakt oss når vi er på anlegget. 

  

Valgkomiteen består av leder Jan Remi Litland (468 27838), Hilde Halhjem Dahle (911 24 508) og Anne-Margrete Bollmann (488 89 302).  Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.