Innendørs NM 2015 arrangeres av Arendal og Grimstad Rideklubb helgen 29.oktober til 1.november

Postet av Elin Berg Seim den 28. Okt 2015

Flere av våre ryttere stiller til start i Arendal der det er innendørs NM for Senior og Young Rider, samt Hallmesterskap for unghester.Torsdag var det 1.avdeling Hallmesterskap for 5års hester gikk både Katrine med Chula Vista og Aleksandra med Kato nullrunder og har et godt utgangspunkt for 2.avdeling. I 1.avdeling for 6års hadde vi Lars Kristian med Casandro med 4 feil.
I den åpne velkomstklassen på 1,20m klinket Simon til med henholdsvis en 2.plass med Cherie og en 5.plass med Coeur De Cento. Karina og Spax tok også plassering i samme klasse med en 12.plass!

Fredagens runder bød på både oppturer og nedturer. Den første oppturen var i 2.avdeling for 5års der både Katrine og Aleksandra gikk nullrunder! og er klare for finalen på søndag med et supert utgangspunkt! Neste ble seier til Simon og Cherie i 1,20m og 7.plass til Karina med Spax og 9.plass til Mikkeline med Dickie Rock i samme klasse.
I 1. avdeling for YR (Young Rider) fikk Karina med "Cliff" kun et tidsfeil og i 1avdeling for Senior fikk Mikkeline med Leander 8 feil og begge er klare for finalene på lørdag.

LYKKE TIL I FINALENE TIL ALEKSANDRA, KATRINE, KARINA OG MIKKELINE!

LINK TIL START OG RESULTALTLISTER


Tips mottas med takk på sms 91691562, noe/n glemt tips meg, klarer ikke å følge med på alt hele tiden, men gjør så godt jeg kan!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.