Nye korona tiltak 25. mars

Postet av Siri Evjen den 25. Mar 2021


 


Med bakgrunn i at regjeringen har sett seg nødt til å stramme inn på de nasjonale tiltakene må vi også innføre noe strengere tiltak i stallen. 
Tiltakene innebærer at bl.a. 
At det anbefales bruk av munnbind hvis 2 meters avstands regelen ikke kan overholdes. 
Det er forbud mot organisert innendørs fritids - eller idrettsaktiviteter for voksne. 
Hvis du har symptomer på luftveisykdom skal du ikke komme i stallen. 
Overhold karantenereglene. 
Det er viktig å merke seg at den overordnede hensikten med alle tiltakene er å begrense mobiliteten og kontakten mellom folk. Dette må vi som klubb også bidra til, men samtidig klare å ivareta hestevelferden. 
Vi må begrense antall personer som oppholder seg i stallene og i ridehallen samtidig. Dette vil si at kun de som må være der for å ivareta hestene oppholder seg på stedet, og at man ikke er der lenger enn nødvendig. Det kan ikke være mer enn 10 ekvipasjer i ridehallen samtidig. Hvis du kommer dit og der er fullt, må du ri ute til det blir ledig. Vi håper at dere klarer å spre dere ut i tid slik at dette går greit.
Vi må skjerpe inn de generelle smitteverntiltakene. Alle som ikke sitter på en hest, skal bruke munnbind innendørs. Ellers må alle være ekstra nøye med å overholde reglene om avstand, håndhygiene og hygiene i forbindelse med berøring av utstyr. 
Vi håper de veldig strenge tiltakene blir kortvarige, og vil myke opp så fort nye retningslinjer foreligger.
Mvh

Styret i Bergen Rideklubb

     Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.