Norway Grand Prix

Postet av Bergen Rideklubb den 9. Mai 2017

NORWAY GRAND PRIX

arrangeres under tredje helg i Drammen Spring Tour 8.-14.mai

Unghestene var også først ut denne uken i Drammen/Linnesvollen og der hadde vi Fredrik med seks års hesten sin Quevara som gikk feilfritt i 1,20m og ranket nr 1, Andre dagen var hinder høyden 1,25m der de gikk feilfritt i første fase og med ett riv i andre fase, men det holdt til en 7.plass. De kvalifiserte seg til omhopping etter en nullrunde i 1,25/1,30m og det ble en 5.plass

Så var det alle de ulike turene som startet torsdagen og i CSIO1* Bronse tur (1,10m) fikk Fredrik med Avalay en 18.plass av 74 startende. Så var det CSIO1* Sølv tur (1,20m) og der gikk Maren med It's Catweazle en flott dobbel null runde og tok likegodt seieren i klassen der det var 69 startende! Mikkeline med Java Jazz gikk også dobbel null og tok en 12.plass i samme klasse.

GRATULERER MAREN!

Ellers var det mange gode runder på våre ryttere men der gikk noen bommer i bakken så det ble ikke plasseringer.

Fredagen startet godt for Bergen! I Sølv tur 1,20m tok Maren også idag seieren men idag med hesten Queen Canzani tett fulgt av Fredrik med hesten Valley Stream. Simon tok 7.plass i samme klassen med hesten ZB Little C

I Bronse lille tur 1,10m ble det også plasseringer til Bergen, denne gangen med Silje og Q.T.-MZ med en 6.plass og Dorthe med Coeur de Cento på en 9.plass. Sist ut av våre var Fredrik med Tamino i Sølv store tur og de gikk feilfritt og tiden holdt til en 11.plass

Lørdag var dagen for en del finaler og vår første plassering gikk til Mikkele i Sølv medium Tur (1,30m) med 6.plass med hesten Java Jazz. Tvillingene Dorthe og Frida plasserte seg i Bronze Tur finalen i 1,10m, først Frida med Quick Conit med en 8.plass og så tok Dorthe de to neste plassene 9.plass med Offa og 10.plass med Coeur de Cento. Dagens Bergenske/Danske seier gikk til Simon og ZB Little C i finalen i Sølv Lille tur 1,20m GRATULERER SIMON!