Overgangsvindu 2021/2022

Postet av Bergen Rideklubb den 27. Okt 2021

  Ved sportslig representasjon kan overgang til annen klubb skje fra 1.november til 28/29.februar året etter.

Overgang gjelder kun for ryttere som har eller har hatt lisens/grønt kort, og gjøres digitalt i Minidrett.

Hvis rytter ikke har hatt lisens/grønt kort så må man melde seg ut av gammel klubb og inn i ny klubb. Rytter må selv melde ifra til gammel klubb at man ønsker å melde seg ut. Lenke til hvordan overgangen gjennomføres Overganger

Ved bytte av bosted (for rytter) i løpet av året, som medfører at det ikke lenger er praktisk eller rimelig å delta for en klubb på det tidligere bosted, kan NRYF gi dispensasjon for overgang. Dispensasjonssøknader behandles når det foreligger skriftlig søknad fra vedkommende rytter, med skriftlig uttalelse fra begge klubber. Før Mesterskap (NM, KM, Landsmesterskap og Hallmesterskap) gjelder en karenstid på 30 dager. En rytter må også representere samme klubb i NM og lag-NM samme kalenderår. Barn t.o.m 12 år som melder overgang, har full rett til å delta aktivt i konkurranser for ny klubb straks overgangen er registrert uansett tidspunkt på året.

Det er til enhver tid rytterens ansvar å påse at man faktisk representerer riktig klubb. Man kan se hvilken klubb man representerer ved å søke opp navnet sitt på NRYFstevne.no, eller under “min profil” på Minidrett. Der ser man hvilken klubb din rytterfunksjon er knyttet til.




D-sprang med Horze Cup

Postet av Bergen Rideklubb den 2. Okt 2021

   

D-sprang med Horze Cup 9. - 10. oktober

Stevneinvitasjon: https://nryfstevne.no/events/ef800b31-d545-4ea2-bdc4-fc4d28ab2fdb/#classes

Påmeldingsfrist: 7. oktober