BERGEN HORSE SHOW 2016

Postet av Bergen Rideklubb den 10. Jun 2016

Mange flotte sportslige prestasjoner og plasseringer av våre ryttere under Bergen Horse Show!

Stevneledesen vil også takke for en fantastisk flott innsats til alle de som har vært til å bidra til et vel gjennomført Bergen Horse Show!

Plasserte Bergensryttere:

SØNDAG 12.JUNI:

Tidlig søndags morgen startet vi med unghestklassene der Simon og ZB Little C vant 5-års klassen. GRATULERER SIMON OG ZB LITTLE C! og ikke nok med det! i 6-års klassen gikk også seieren til Bergen: GRATULERER ALEKSANDRA OG KATO!

Bergen var inne i en god steam for i Children klassens GP (1,25m) var der kun to til omhopning og en av de var Birgitte med Wersina! det ble 2.plass på ekvipasjen!

I 1,30m hesteklassen fikk vi også plasseringer: Fredrik med Quick Lilly med en 3.plass og Sandra med Agostino med en 6.plass. og i stevnet siste klasse som var 1,20m hest tok Benedicte med Costa en 4.plass

LØRDAG 11.JUNI:

Lørdagen startet med ponniklassene og her hadde vi flere ekvipasjer til start og i LA+5 (1,05m) ponni kategori I gikk Malene og Dio Stevie G helt til topps, GRATULERER MALENE OG DIO STEVIE G! og i MB+5 (1,15m) ponni kat I tok Karoline en 5.plass med Bosvalei's Nicole og tok da flere poeng i Hello Cup'en! Så var det Children sin tur og Birgitte med Wersina tok 3.plassen i Walber Children Challange, også sikret seg gode poeng i Children Cupen!

Så var det hestene sin tur, og i 1,30m klassen tok Fredrik 5.plass med Quick Lilly og rett bak ham plasserte Thelma seg med en 6.plass med Beau. Hestesportcupen (JR:1,35m/UR:1,40m) i Ung Rytter høyden på 1,40m tok Fredrik med Spike en 4.plass

FREDAG 10.JUNI:

I Children klassen 1,15m tok Silje med Gelarino en delt andre plass, feilfri på hinder og 77 i stilkarakter. Runa vant 1,15m klassen med A'Kahn's Aramis med nesten to sekunders margin! GRATULERER RUNA OG A'KHAN'S ARAMIS! Sandra med Fairytail tok en 6.plass, Elise med Møgelmosegård's Le Man tok 7.plass i denne klassen! Den neste klassen fikk vi også plasserte: Thelma med Beau tok en 5.plass og Fredrik med Balou Boris S tok en 9.plass. Dagens "høyeste" hesteklasse gikk i 1,35m og der fikk Bergen en 2.plass med Fredrik og Speik og en 4.plass til Simon og Coeur De Cento. Så var det unghestklassene, i 5-års klassen (1,15m) gikk både Simon med ZB Little C og Fredrik med Quevara Van De Vlierbeek Z feilfritt/Clear Round. I 6-års (1,25m) klassen gikk Katrine med Chula Vista feilfritt/Clear Round

I ponniklassene kom det også en plassering: Karoline og Bosvalei's Nicole tok en 6.plass i MB (1,10m) for Kat I ponni

TORSDAG 9.JUNI:

Stevnet startet med seier til Runa i 1,10m klassen med A'Kahn's Aramis! GRATULERER RUNA OG A'KHAN'S ARAMIS! 2 sekunder bak plasserte Sandra seg med Fairytail og Dorthe med Offa CR tok en 12.plass. I 1,20m klassen red Fredik inn til en 3.plass med Balou Boris S og Simon med Pink Lady tok en 7.plass. I 1,30m klassen slo Simon til med både 1. og 2.plass! GRATULERER SIMON OG COEUR DE CENTO! og med 2.plassen med Cherie. Flere plasseringer i denne klassen ble det også til Bergen, på 7.plass fikk vi Anja med Lyccorada og Fredrik på 8.plass med Speik!

I unghestklassen for 5-års (1,10m) gikk både Simon med ZB Little C og Fredrik med Quevara Van De Vlierbeek Z feilfritt/Clear Round og i 6-års klassen (1,20m) gikk også Katrine med Chula Vista feilfritt/Clear Round

I ponniklassene fikk vi plasseringer, først med Mille Kristin med Kildysart Polly med en 3.plass i LA (0,90m) for ponni kat II og for kat I ponnier i LA(1,00m) tok vi en 2.plass med Malene og Dio Stevie G og en 3.plass med Maja med Stald P.R. Bisse. Torsdagens siste klasse som var MB ponni kat I (1,10m) tok Karoline en 2.plass med Bosvalei's Nicole

Noe(n) glemt? send meg tips på sms på 91691562 (Elin)