Bergen Rideklubb

Bergensryttere kvalifisert til KOHS 2017

Postet av Bergen Rideklubb den 30. Sep 2017

Flere av våre ryttere har kvalifisert seg til Kingsland Oslo Horse Show som arrangeres 12.-15.oktober på Telenor Arena på Fornebu. Kvalifiseringene har forgått over flere L/E-stevner

- CUP

Kvalifiseringen har gått i høyden 1,20m over 15 stevner rundt i landet. Det er rytter som oppnår poeng og de 5 første stevnene er tellende. Det er totalt 30 ryttere som får delta under KOHS

Fra Bergen har vi følgende som ble kvalifisert:

Benedicte Wickmann

Linda H. Valland

- CUP for Junior og Unge Ryttere

Kvalifiseringen har gått i høyden 1,35m/1,40m. Det har vært 7 kvalifiseringsstevner og det er de 5 første stevnene som er tellende. I denne cupen er det kun de 10 beste rytterne som kommer til KOHS og vi har en av dem:

Karoline T. Nielsen

-  SPRANGSPORTENS VENNER

Kvalifiseringen går i 1,40m -1,45m. Det har vært 7 kvalifiseringsstevner  og det er de 5 første stevnene som er tellende. I denne cupen er det kun de 10 beste rytterne som kommer til KOHS og vi har en av dem:

Karina T. Lerøen

GRATULERER ALLE KVALIFISERTE TIL Å DELTA UNDER ÅRETS KINGSLAND OSLO HORSE SHOW!