Bergen Rideklubb

Bergen Rideklubb

Dugnad for alle medlemmer

Postet av Bergen Rideklubb den 27. Mai 2021

   

Kjære ryttere og medlemmer i Bergen Rideklubb!

 

Til uken går vi i gang med en ny type dugnad, denne dugnaden skal hjelpe oss å skaffe midler til nytt vannings anlegge i den nye ridehallen. Dette er noe som vil være veldig bra for alle i rideklubben. Vi håper alle kan være med å bidra i dugnaden. Målet er å komme i gang så snart som mulig med å bygge det nye vanningsanlegget. Vi håper dere alle er supermotiverte og klar til å legge ned en god innsats de neste ukene.

 

Vi starter opp dugnaden torsdag 3 juni. 

For at dugnaden skal bli enklest mulig å gjennomføre ønsker vi å gi alle fyldig informasjon om dugnaden nå. Vi har derfor samlet all info om dugnadskampanjen under her:

 

Oppstart:

Kampanjen starter med utlevering fra mandag 31 mai og ut uken til alle elever og medlemmer. Kampanjen skal pågå i cirka 2 uker, og er da ferdig søndag 20 juni. Dette er vår hoveddugnad denne våren, og alle ryttere i rideskolen og alle medlemmer i Bergen Rideklubb deltar i dugnaden. 

 

Produkt: Høykvalitets Mikrofiberkluter:

Miljøet er i fokus om dagen og derfor har vi denne gang valgt et produkt fra Fibgreen, nemlig høykvalitets mikrofiberkluter. Mikrofiberklutene rengjør uten vaskemidler, og med mye bedre resultat. (Se:tv2 hjelper deg 5 mars). 

Mikrofiberkluter er et miljøvennlig vaskeprodukt som også kommer i miljøvennlig innpakning. I hver pakke kommer det 10 kluter. Det er egne kluter for bad, kjøkken, vinduer og allround. 

 

 

Alle klutene er merket med hvilket bruksområde de har. Klutene kommer også i tidsriktige farger, i flott gaveeske. Hver eske med 10 mikrofiberkluter selges for 200 kroner. Klubben har en fortjeneste på 100.- kr pr gaveeske. 

 

Utlevering:

Eskene kommer ferdig pakket til hver rytter. Alle rytterne får i første omgang utlevert 10 gaveesker hver. Det er likevel mulig å selge mye mer. Vi har ubegrenset tilgang til esker. Her vil vi også gi premier til de beste selgerne (mer info lengre ned). Utleveringen foregår fra mandag 31. mai og ut uken. Utleveringen vil skje på trening for deltagerne på rideskolen. Medlemmene henter sine esker i Cafe bygningen.

 

Betaling:

Vi foreslår at dere tar betalt med Vipps når dere leverer ut varene til kundene. Når alle varene er solgt og dugnaden er ferdig betaler dere inn omsetningen til Bergen rideklubb sin dugnadskonto (Info om kontonummer sender vi dere når dugnaden avsluttes).

 

Markedsføring:

Vi i klubben kommer til å være aktive med annonsering på facebook. Vi vil legge ut nye annonser flere ganger på facebook under kampanjen. Budskapet er: Det er dugnad i Bergen Rideklubb, og vi oppfordrer alle til å støtte klubbens ryttere når de skal ut å selge. Vi sender ut mer info om markedsføringen når vi starter opp dugnaden.

Et bilde som inneholder tekst, holder, hånd
Automatisk generert beskrivelse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deling av klubbens facebook poster:

Det viser seg fra tidligere erfaringer at dugnadsdeltakere som deler klubbens poster på facebook får veldig godt salg. Vi håper derfor at rytterne og deres foresatte vil dele klubbens facebook-poster på egen facebook-profil. For at det skal være så enkelt som mulig for dere å gjøre dette, kommer vi til å sende dere oppskriften på hvordan dette kan gjøres. Vi kommer også til å legge ved salgsutløsende inspirasjonstekster som dere kan kopiere når dere deler klubbens poster.

 

 

Konkurranse. 

De 5 rytterne som selger flest esker vinner hvert sitt gavekort for 4. personer på EGONS pizza buffet på valgfri Egon restaurant.

 

Det er bare å selge og om du trenger flere gaveesker har vi mange ekstra dere kan hente hos oss på kontoret.

 

Håper informasjonen ovenfor gir svar på de fleste spørsmål vedrørende dugnaden. Om det er spørsmål er det bare å ta kontakt med oss så vil vi svare dere på det.

Et bilde som inneholder tekst, mat, rett
Automatisk generert beskrivelse

 

 

Det er bare å selge så mye du klarer. Går du tom for esker og trenger flere, så har vi mange ekstra dere kan hente hos oss.

 

Håper informasjonen ovenfor gir svar på de fleste spørsmål vedrørende dugnaden. Om det er spørsmål er det bare å ta kontakt med oss så vil vi svare dere på det.

 

Lykke til med dugnaden J

 

Med vennlig hilsen 

Bergen Rideklubb


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline