Bergen Rideklubb

Bergen Rideklubb

Banetrening 30. og 31. mai

Postet av Bergen Rideklubb den 26. Mai 2020

     

Banetrening 30. og 31 mai

Pris kr. 150 pr høyde.  Betaling skjer på Vipps til Siri på 908 68300 ved påmelding.   Merk innbetaling med navn på rytter. 

Påmelding på epost post@bergen-rideklubb.no innen torsdag 28. mai kl. 18.  – ingen påmelding etter dette tidspunkt.

Påmelding skal inneholde navn på hest og rytter samt hvilken høyde man ønsker å delta på.  Det opprettes en Facebookgruppe om arrangementet.  Her vil nødvendig informasjon bli lagt ut i løpet av dagen (for eksempel forsinkelser etc.).  Navn på trener sendes med påmelding

  • Deltakerlister på banetrening blir satt opp med klokkeslett
  • Banegjennomgang gjennomføres før start, husk avstand
  • Det kan være 4 stykker i oppvarming om gangen samt 4 stykker i ridehallen.  Sjekk tidspunkt for når du skal ri slik at du ikke går ned for tidlig. Sti fra ponnivolte skal benyttes når man går ned til banetrening, avskritting skjer på tur til vannet eller til enden.  Ingen gjennomgang via oppvarmingsbane eller ridehall.  Tilreisende parkerer ute på ponnivolten oppe.        Ingen hengere eller hestetransporter skal ned til senteret.
  • Trener være i banen og på avridning.
  • Ingen adgang for publikum med unntak av foresatte.  Disse må fordele seg rundt banen med minimum 1 meters avstand
  • Antibac og håndvask tilgjengelig


 0 Kommentar

Minneord Sverre Valeur

Postet av Bergen Rideklubb den 19. Mai 2020

Det var med sorg vi fikk meldingen om at Sverre Valeur var gått fra oss.

Den store bamsen har krøpet i hi for godt. Men samtidig har det dukket opp mange gode gamle minner, som vekker både smil og latter.

For oss som vokste opp i ridemiljøet på 70 – 80 tallet, var Sverre en sentral, sosial og viktig brikke til sporten og dens utvikling. Sverre var et fyrverkeri av ideer og med store ambisjoner. Det skjedde noe når han involverte seg, og det skjedde fort.

Ridningen var en stor lidenskap for ham, og han dro oss med på turer, stevner og kurser overalt. Gitaren kom fort fram og han gav oss mange uforglemmelige stunder. Sverre var aktiv på de fleste ridesentrene i Bergen i sin ungdom. På slutten av 70 – tallet etablerte de seg på Bergen rideklubbs anlegg på Flesland. Sverre, pappa Joppe og lillebror Jan gikk i spissen og fikk satt opp ny ridehall, stor utebane og nye staller. Det ble arrangert NM i dressur, og Bergen Horseshow kom i gang igjen.Bergen rideklubb ble en sentral klubb i Norsk sammenheng, både som arrangør og med aktive rytter på nasjonalt plan.

Sverre hadde mange interesser utover ridningen. Han skaffet seg tidlig vannscooter og ikke bare til seg selv, nei til hele gjengen selvfølgelig. Han inviterte oss i teateret, han hadde selvfølgelig bestilt en hel forestilling til sine venner og bekjente. Senere ble seiling hans store lidenskap, og han seilte de fleste regattaer som kunne seiles. Han ble også en sentral person i dette miljøet.

Som sagt så gikk alt fort rundt Sverre, og det gjorde det også når sykdommen kom. 63 år gammel og alt for tidlig er han borte. Men, han har satt store spor og mange gode minner igjen etter seg hos veldig mange. Takk Sverre, du kommer til å bli nevnt i mange sammenhenger hos mange i overskuelig fremtid.

Begravelsen finner sted onsdag 20.05.

På vegne av 

Bergen Rideklubb

Amund Eide


0 Kommentar

Registrering av dugnad

Postet av Bergen Rideklubb den 18. Mai 2020

  

Styret i BRK ønsker å få laget en bedre oversikt og registreringordning for dugnadsinnsatsen ved klubben.

Vi er avhengig av dere oppstallører for å vedlikeholde og forbedre anlegget vårt. 

Det er nå utarbeidet et enkelt skjema som vi ber om at alle oppstallører registrerer sine timer på FELLESDUGNAD fortløpende. 

Skjemaet er tilgjengelig i arkivet på hjemmesiden vår under fanen "DUGNAD".

Link til dugnadskjema


Dugnadsregler ved BRK er som følger:

Alle oppstallører må bidra med minimum 40 timer per hest på fellesdugnader iløpet av et år.

I tillegg til dette må hver oppstallør også bidra på minimum 5 stevner som arrangeres i regi av BRK. Stevnedugnad kommer i tillegg til fellesdugnader.

Vedlikehold av egen boks og paddocker regnes ikke som dugnad men er en del av leieavtalen for boksen man disponerer. Boksene skal vaskes ned og eventuelt males minst en gang i året.0 Kommentar

Årsmøte 2020 avviklet og nytt styre valgt

Postet av Bergen Rideklubb den 6. Mai 2020


I forrige uke avviklet BRK sitt årsmøte, som i denne unntakssituasjonen måtte kjøres som et digitalt møte.


Den digitale møteformen fungerte bra, og vi fikk behandlet alle de tradisjonelle årsmøtesakene på en ryddig og grei måte.

Noe av det aller viktigste på møtet var valg av nytt styre. 

Det nye styret har følgende sammensetning:


Styreleder:
Ole Seim (gjenvalgt)
Nestleder:
 Christian Hoff (ny)
Styremedlemmer:
 Pia Leganger Johnstad (ny)

Ina Litland (tidligere vara medl)

John Knudsen (fortsetter)

Sofie Østergård (fortsetter)

Malin H. Skjoldal (undomsrep.)
Varamedlemmer:Espen Haukeland (ny)

Rolf Tvedt (tidl. styremedlem)

Helga Simpson Larsen (ny)

Det er min oppfatning at vi har fått et styre som på en god måte sikrer både kontinuitet og fornyelse. Styrets rolle blir en annen enn tidligere, i og med at vi har ansatt Amund Eide som daglig leder. 

Daglig leder vil ha fokus på daglig drift og sportslig satsing, mens styret vil få frigjort kapasitet til å jobbe mer med overordnet økonomi og finansiering, samt forvaltning og utvikling av vårt anlegg.

Jeg vil også få takke avtroppende styremedlemmer for innsatsen og et godt samarbeide gjennom mange år.

Takk til Eva Torsvik, Camilla Hordnes og Ingvild Kvilekval!


Referat fra årsmøtet kommer om kort tid.


Mvh

Ole Seim
0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline